25 september 2012

Linker #5


Et artig essay om Philip Roths hemmelige bok.

Edwin Turner på biblioklept.org har skrevet et par interessante miniessays om The Wire som du finner her og her. The Wire beholder, trass i alle sine skjønnhetsfeil, fortsatt tittelen som den aller beste tv-serien noensinne laget.

Bernhard Ellefsens innledning til en samtale om tilstanden i amerikansk litteraturkritikk er verdt å ta en kikk på. Den ble holdt under Norsk-Amerikansk Litteraturfestival som gikk av stabelen for et par uker siden. Ellefsens tekst begynner litt lenger ned på siden det er linket til.

I Cathrine Krøgers anmeldelse av Victoria Hislops nye bok klager hun over dårlig språk - spørsmålet jeg stiller meg er om anmeldelsens dårlige språk (eksempel: "Og forsåvidt også opplegget på storyen.") skyldes at Krøger på et eller annet vis ønsker å speile boka (noe som i så fall er et temmelig fiffig grep).

Obligatoriske DFW-relatert linker: a) Infinite Atlas, et intrikat geografisk verk om steder etc. i IJ. b) Oversikt over anmeldelser av ELSiaGS (via The Howling Fantods. Link inkludert som fremtidig påminner til meg selv - jeg har ikke lest disse ennå.)

Ingen kommentarer: